Slide background
Slide background

Hyvin suunniteltu

Suunnittelemme kaikki toimeksiannot erittäin huolellisesti. Meillä on vuosien kokemus siitä, mikä toimii ja mikä ei. Tämän olemme oppineet sekä teorian, että kokemuksen kautta.

Kaikkien aistien varassa

Mainonnan tulee koskettaa aidosti ollakseen tehokasta. Mainoksemme luodaan herkkyydellä, joka ottaa huomioon meidän ihmisten moninaisuuden. Tähtäämme aina sydämeen.

Monipuoliset taitajat

Meiltä löytyy osaamista mainonnan jokaiselta osa-alueelta. Ammattilaisina osaamme arvioida mikä on sinulle kannattavaa ja mikä ei. Rainy Mondays tarjoaa huoletonta asiakkuutta.

Rainy Mondays – Mainoksia tunteella

Olemme luova mainostoimisto, jolle on ensiarvoisen tärkeää tarjota asiakkaillemme laadukkaita, hyvin suunniteltuja ja mielikuvituksen räjäyttäviä mainoksia. Teemme yhteistyötä hyvin erilaisten yritysten kanssa eri toimialoilta. Osa asiakkaistamme kuuluu Suomen suurimpiin, osa on vasta aloittaneita, ja tämä on meille suuri rikkaus. Haluamme ymmärtää asiakkaamme yrittämisen kokonaisvaltaisesti ja rakentaa markkinointia aina räätälöidysti, asiakkaamme tarpeiden mukaisesti.

Kilpailukykyinen hinta – Joka pitää

Maksat meillä aina tehdystä työstä. Kartoitettuamme tarpeesi, teemme tarjouksen suunnittelutyöstä ja kilpailutamme tarvittaessa myös lisäpalveluita tarjoavat tahot (painotalot, teippausfirmat, tv-yhtiöt yms). Kun asiat on ennalta sovittu yksityiskohtaisesti, ei tule yllättäviä kustannuksia, ja kaikki ovat tyytyväisiä. Sijaintimme suurten keskusten ulkopuolella, mutta silti lyhyen ajomatkan päässä, takaa sen, että maksat vain oleellisesta, saamastasi palvelusta = hyvännäköisistä mainoksista. Hintoihimme ei siis lisätä trendikkäiden, Punavuoressa sijaitsevien toimistojen vuokria ja cappucino-laitteita. Työn laatu on kuitenkin vähintään sama. Sen voimme taata.

Monipuolinen palvelu – No limits

Verkkosivuja, valomainoksia, jäähallimainoksia, lehtimainoksia kaikissa Suomen merkittävimmissä julkaisuissa, käyntikortteja, lippuja, viirejä,  bannereita, messuosastoja,  tuotepakkauksia, tekstiilejä, esitteitä ja paljon paljon muuta. Olemme saaneet olla luomassa hienoja kampanjoita usean mielenkiintoisen asiakasyrityksen kanssa eri puolilla Suomea.

Sisältö etusijalla – tekniikka tärkeä

Mainoksissamme idea on tärkein, mutta parhaiten ja helpoiten se saadaan tuotua esiin hyvillä välineillä. Käytössämme ovat tämän hetken edistyneimmät tietokoneet, uusimmat softat ja laadukkaimmat kamerat sekä linssit.

Tietotekniikan nopea kehitys mahdollistaa myös entistä kustannustehokkaammat projektit. Pystymme luomaan nykylaitteilla myös sellaisia asioita, joita ei ennen ollut mahdollista toteuttaa – ja kuitenkin järkevään hintaan.

Kuuntelemme tarkasti toiveenne sisällön suhteen ja loihdimme visiot konkretiaksi.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää! asiakaspalvelu@rainymondays.fi